Călin Oancea
Vicepreședinte
Brief info

Manager

Sunt născut în București și crescut în Cluj Napoca, unde domiciliez și în prezent. Am absolvit Liceul de Științe ale Naturii (secția Fizica-Chimie), din Cluj Napoca, iar mai apoi am urmat cursurile Facultății de Științe Economice Cluj, Secția Management, pe care am absolvit-o în 1999. Întreaga mea activitate profesională am desfășurat-o în mediul privat, specializându-mă în domeniul transportului rutier de mărfuri. Actualmente dețin propria mea firmă de transport și logistică.

Provenind dintr-o familie cu vechi tradiții național-țărăniste, opțiunea mea politică încă din 1990, a fost național-țărănistă. Am activat mai întâi în cadrul organizației de tineret și de studenți si mai apoi am deținut funcția de Președinte al Organizației municipale Cluj Napoca și vicepreședinte al Organizației județene.

Crezând cu tărie că renașterea ideilor național-țărăniste este o necesitate pentru România, am decis să mă alătur proiectului Alianța Național Țărănistă. Cred că România pentru care luptăm fiecare, o Românie cu democrație adevărată, trebuie să fie construită crezând cu putere că morala creștină nu este doar un slogan, iar patriotismul luminat, trebuie să fie sentimentul care să ne călăuzească.